Del dit projekt

Måske har du lyst til at vise andre dit projekt? Så kan du vælge at dele det og måske sende et link til din ven. Så længe du ikke har delt det, er det kun dig, som kan se det. Når du deler det – kan hele verden se det. Men bare rolig, du kan altid fortryde, at du har delt det og gøre det privat igen. I videoen viser jeg dig, hvordan du deler dit projekt og også hvordan du fortryder.


Hvis du ikke kan se en deleknap …

Måske har du ikke en deleknap? Så er det fordi, at din mor eller far (eller den email-adresse, som du brugte, da du oprettede kontoen) ikke har givet tilladelse til, at du må dele dine projekter. I den næste video kan du se, hvordan man kan få gensendt velkomst-emailen. I den er der et link, som man skal trykke på for at få lov til at dele.